akupunktur

Varig bedring med akupunktur

Varig bedring med akupunktur

Hvis du lider af hovedpine, allergi, migræne eller andre ubehagelige eller invaliderende lidelser, kan du med fordel prøve en behandling med akupunktur. Akupunktur har nemlig en dokumenteret positiv virkning på disse tilstande – og så slipper du for dyr og kunstig medicinsk behandling.

Hvordan fungerer akupunktur?

Den østerlandske behandlings form akupunktur har rødder i den taoistiske filosofi, som også indbefatter medicinsk behandling af sygdomme og lidelser. I følge dette verdens syn består det menneskelige legeme af en række energi baner, også kaldet meridianer, som har til formål at lede livsenergien (Chi eller Qi) rundt i kroppen. Når energien flyder frit i sine baner, er kroppen i balance, og man er fri for alskens dårligdomme. Men hvis der opstår blokeringer i meridianerne, vil energiens flow hæmmes, og ubalancer vil opstå.

Det er disse ubalancer, som medfører smerter og spændinger samt de inflammationer, som er kendetegnende for især auto immune tilstande så som allergi. Ved hjælp af de meget tynde akupunktur nåle, som indsættes på strategiske steder på kroppen, hvor meridianerne løber, kan blokeringen ophæves og energien genoptage sit frie flow. Og så kan balancen genoprettes, hvorpå kroppen kan hele sig selv.

Hvordan foregår en akupunktur behandling?

En akupunktur behandling vil altid tage udgangspunkt i din unikke historik og dine skavanker. Du vil altid blive grundigt forberedt på behandlingen, idet en dygtig og erfaren akupunktur altid vil forklare forløbet for dig inden du lægger dig på briksen.

Når du vælger at lade Helle Lacuhr fra Lacuhr Akupunktur i Albertslund forestå dit behandlings forløb, er du sikret en professionel behandling fra start til slut. Helle Lacuhr har gennem årene behandlet mange patienter med flere forskellige lidelser, og har således god erfaring med akupunktur som behandlings form. Du vil allerede efter første behandling kunne mærke markant bedring, når du lader dig behandle af Helle Lacuhr.

Bestil tid til akupunktur behandling på http://www.lacuhrakupunktur.dk/